Hyllie IK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Hyllie IK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Hyllie IK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst
och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden Hyllie IK

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Beställningar och utprovning

Lagbeställningar:
Utprovning av storlekar – provstege kan bokas och lånas av Teamsales. Efter utprovning lägger ni beställningen direkt till Stadium Svågertorp via följande sätt:
Gå in på Hyllie IK:s klädprofil via Bannern på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning – All betalning sker kontant när ni hämtar ut er beställning. Kläderna hämtas i Stadiumbutiken på Svågertorp, lagvis.

Enskilda beställningar:
Utprovning av storlek – Stadium har ingen möjlighet att hjälpa till vid utprovning i butik. Prova istället lagkamraters träningskläder på träning eller dylikt.
Beställning – Gå in på Hyllie IK:s klädprofil via Bannern på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning – görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Svågertorp.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/serviceavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på Hyllie IK:s bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för tryck av sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Hyllie IK i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Hyllie IK har valt att jobba med PUMA i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av PUMA produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Hyllie IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Malmö
Svågertorp
Team Sales
Direkt 010-4528445
teamsales.svagertorp@stadium.se